logo

Het Nieuwsblad
Podcasts

Onze journalisten hebben een stem. Dat wist je al. Maar nu kan je ook werkelijk naar onze journalisten luisteren. In onze podcast ‘Slimmer Leven’ ontvang je advies waar je écht iets aan hebt. Onze misdaadreporters kijken voor jou achter de schermen van elke spraakmakende zaak die voor het hof van assisen komt in 'De Stemmen van Assisen'. Meer een sportfanaat? Ontdek het derde seizoen van onze voetbalpodcast Sjotcast of beleef tussen maart en mei het wielervoorjaar in de podcastreeks 'De Koers is van ons’. Dierenliefhebbers kunnen dan weer terecht bij 'Beestenklap’ om meer te weten te komen over zijn of haar huisdier. Afspraak op jouw favoriete podcastkanaal.

Wat is een podcast? Klik hier >

logo studio
Logo

In Walkie Talkies, de allereerste Billie podcast, zet Evi Hanssen elke aflevering 2.500 stappen. En ze vindt het tof om wat gezelschap te hebben. Wandel je mee?

Luister hier >
Logo
Logo

Slimmer Leven, een podcast met advies waar je écht iets aan hebt. En tips die je leven écht gemakkelijker maken. Over gezondheid, opvoeding, geld en voeding. Over relaties en over seks. Maar soms gewoon ook over sanseveria's.

Luister hier >
logo studio
Logo
DestemmenvanAssisen
DestemmenvanAssisen

Was het moord? Of was het een ongeluk? Is de beschuldigde wel écht schuldig? Pieter Huyberechts, Cedric Lagast en Marc Klifman, misdaadreporters bij Het Nieuwsblad, nemen je mee door de strafste rechtszaken van het hof van assisen.

Luister hier >
Koersisvanons
Sjotcast

De voetbalpodcast van Het Nieuwsblad. Guillaume, Gert en Lars verhalen over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Seizoen 3!

Luister hier >
logo studio standaard
sjotcast
Beestenklap
Podcast logo

Beestenklap is een podcast over pratende dieren. Nu ja, honden zullen altijd blaffen, en katten miauwen, maar wat willen die beesten ons eigenlijk zeggen? En snappen wij hén eigenlijk wel? Beestenklap zoekt het voor u uit. Gastheer Bavo Vermeulen nodigt zes weken lang een Nieuwsblad-reporter uit, die de taal van zijn of haar huisdier volledig heeft doorgrond.

Luister hier >
Koersisvanons
Koersisvanons

De kettingen zijn gesmeerd, de sturen hebben nieuwe linten gekregen en de wielen draaien weer voor onze ogen. Ook in het voorjaar is de Koers van Ons. Tussen maart en mei neemt host Michaël Van Damme u zes afleveringen lang mee doorheen het eerste deel van het wielerseizoen. Telkens met een spraakmakende gast.

Luister hier >
logoKoersisvanons
Koersisvanons
logo studio standaard
Sjotcast

Verhalen over een verboden jeugdliefde, een vader die stokken in de wielen steekt, en een jong prinsje dat plots ergens langs een West-Vlaamse autostrade staat, met een koffer in de hand. In Koninklijk Bloed vertelt royalty-expert Wim Dehandschutter, over de banden tussen de Belgische koning en zijn bloedverwanten.

Luister hier >
sjotcast