logo

Het Nieuwsblad
Podcasts

Onze journalisten hebben een stem. Dat wist je al. Maar nu kan je ook werkelijk naar onze journalisten luisteren. In 'De Koers is van ons: Podcast Veldrijden’ analyseren onze journalisten dit seizoen vijf keer de actualiteit. Telkens met een spraakmakende gast. Na het succesvolle eerste seizoen van Sjotcast is ook onze voetbalpodcast er dit voetbaljaar gewoon opnieuw. Elke maandag vanaf 16u op onze website of uw favoriete podcastapp.

Naast onze succesvolle sportpodcasts starten we met een nieuwe podcast. In ‘De stemmen van Assisen’ duiken onze misdaadreporters in de meest spraakmakende Assisenzaken. Afspraak op jouw favoriete podcastkanaal.

Wat is een podcast? Klik hier >

DestemmenvanAssisen
DestemmenvanAssisen

Was het moord? Of was het een ongeluk? Is de beschuldigde wel écht schuldig? Pieter Huyberechts en Cedric Lagast, misdaadreporters bij Het Nieuwsblad, nemen je mee door de strafste rechtszaken van het hof van assisen.

Volg de Podcast:

Spotify iTunes RSS
Luister hier >
Koersisvanons
Sjotcast

De voetbalpodcast van Het Nieuwsblad. Guillaume, Gert en Lars verhalen over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld.

Volg de Podcast:

Spotify iTunes RSS
Luister hier >
logo studio standaard
sjotcast
logoKoersisvanons
Koersisvanons

De wielerpodcast van Het Nieuwsblad,deze keer met een veldrittoets. Journalist Guy Van Den Langenbergh en moderator Guillaume Maebe analyseren vijf keer doorheen het seizoen de actualiteit. Telkens met een gast, gepokt en gemazeld in zand en modder.

Volg de Podcast:

Spotify iTunes RSS
Luister hier >
Koersisvanons