-Boxes Wit, rosé en rood: onze wijnkenner Alain Bloeykens selecteert de 30 beste bag-in-boxes uit de supermarkt
“Eet dit op en je congé aan zee is voorbij”: sterrenchef proeft 10 vispannetjes aan onze kust
Houtskool GROTE TEST. “Wat moeilijker aan te steken, maar een topproduct”: dit is de beste houtskool voor je barbecue
Weldra kan je ook Belgische watermeloenen kopen in de supermarkt, “en dat heeft heel wat voordelen”
Dit friszuur aperitiefje met niets dan lokale ingrediënten serveer je op vijf minuten
“Twee dingen heb ik altijd in huis”: een blik in de koelkast van barbecuespecialist Peter Declercq
RECEPT. Deze cocktail is hélemaal Michaël Roskam volgens onze mixologist: “Complex, zoals zijn karakter”
Waar eet… Anke Buckinx? “De lekkerste nacho’s die ik ooit heb gegeten”
Nieuwe kookboek Sofie Dumont uitgetest, en oef: de focus ligt niet alleen op gezond
De ijsjes van 2022 GROTE TEST. Meesterpatissier Joost Arijs proeft 10 ijsjes en deelt vier buizen uit, en één 1 op 10
GEPROEFD. Alex werkte op zijn twaalfde al in een Italiaans restaurant, nu heeft hij eigen zaak in Pelt
Een goede gin heeft niet veel nodig. Dit supersimpel aperitief serveer je met een origineel alternatief voor ijsblokken
Onze wijnkenner Alain Bloeykens selecteert vier flessen van de best verkochte wereldwijn in ons land
Waan je in het Oosten met streetfoodrecepten van het succesvolle Antwerpse restaurant Boker Tov
Diëtist over nieuwste eet-hype van Instagram: “Laat je niet misleiden door wat je ziet”
Hoe hou jij je voedsel langer vers bij warm weer? “Het begint al bij het winkelen”
De Ronde van de Koffiebars: onze Bicycle Guy test 10 bars waar koffie en fietsen hand in hand gaan
Wijn die jou nu al doet dromen van je vakantiebestemming: wijnkenner Alain Bloeykens test vier wijnen om al in de sfeer te komen
Koken met wilde planten? Wij hebben het getest en dat was geen onverdeeld succes: “De taart wordt naar de mesthoop verwenst”
Op zoek naar een aperitief voor je tuinfeest? Met dit fris en fruitig drankje scoor je bij je gasten
Verse fishburgers, een eigerecht om mee uit te pakken en een smeuïge crème brûlée-taart: straffe recepten van Sofie Dumont
Jouw drankje lang koud of warm houden? Deze thermosflessen scoren alvast goed in onze grote test
‘Gezonde cola’ met slechts twee ingrediënten is een hype op TikTok. Maar smaakt het echt naar de frisdrank? Wij testten het uit
Sterrenchef uit Anderlecht maakt recepten met cannabis: “Een heel ander smakenpalet”
Hoe hou jij je voedsel langer vers bij warm weer? “Het begint al bij het winkelen”
Makkelijkste ‘kookboek’ ooit: met deze tips pimp je kant-en-klare gerechten uit de supermarkt
Zelfs met rauwe groenten kan je wijn combineren: onze wijnkenner Alain Bloeykens selecteert vier zomerse witte flessen
Comme Chez Soi heeft de degradatie nog niet verteerd: “Verdienen wij niet een beetje respect?”
Een bloody mary, maar dan anders: met dit ingrediënt krijgt je groentensapje meer karakter
De perfecte hangover cure, sappige kip, en pasta om u tegen te zeggen: comfortfood van topchef Nick Bril
Van vlot toegankelijk tot een verfijnde spierbundel: onze wijnkenner klinkt met het betere werk uit Bordeaux
12 sterrenchefs lokken 1.800 Bourgondiërs naar kasteeltuin: “In Gent weet niemand wie ik ben”
Het kookboek dat ons vis uit blik leerde waarderen... tot op zekere hoogte: “Hier trek ik de grens”
Chef Lieven Lootens test tomatentapenades en botst vaak op een muffige muur: “Ik zie niet in waarin je dit zou gebruiken”
My milkshake brings all the boys to the yard: proef deze roze smoothie met kersen, ijs en een tikje rum