Metejoor en vriendin Britt uit elkaar: “Met veel pijn in het hart na vele prachtige jaren”

Joris Van Rossem (32), beter bekend als Metejoor, en Britt Van den Eijnden zijn na vijf jaar uit elkaar. Dat maakt de zanger zelf bekend op Instagram. “Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare mooie momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel”, schrijft hij over de breuk.

edb

De zanger postte het nieuws zondagmiddag op Instagram. “Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare mooie momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel”, schrijft hij. Voorlopig wil hij er verder niet veel over kwijt. “We zullen geen interviews of reacties geven.”

(Lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Joris en Britt leerden elkaar vijf jaar geleden kennen in het onderwijs.

Sinds het najaar van 2022 gingen er geruchten dat de relatie van Metejoor aan een zijden draadje hing. De Nederlandse Yvonne Coldeweijer verspreidde via haar ‘juicechannel’ verhalen over een verhouding met K3’tje Julia Boschman. Joris en Julia waren allebei coach in het recentste seizoen van The Voice Kids op VTM. Binnenkort zijn ze ook samen te zien in Liefde voor Muziek. De geruchten over de affaire wogen zwaar op Britt en op de relatie, aldus insiders. Metejoor blijft de verhalen ontkennen.

Eind 2022 leek het erop dat Britt definitief een punt had gezet achter de relatie. De twee ontvolgden elkaar op sociale media en op de juicechannels werd de breuk bevestigd. Maar rond de jaarwisseling gaven ze ’t toch nog een kans. Voor Joris’ verjaardag maakten de twee begin januari samen een reisje. Twee maanden later is het sprookje dan toch voorbij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen