Meisje (5) geeft meer dan 3.000 dollar uit op Amazon terwijl ze speelt op telefoon van haar mama

© CNN

Een Amerikaans meisje van 5 heeft haar moeder een onaangename verrassing gegeven toen plots Amazon-pakjes ter waarde van in totaal meer dan 3.000 dollar bezorgd begonnen te worden. “Ik wilde een motor”, is de uitleg van het meisje bij CNN.

Het was schrikken toen bij Jessica Nunes plots tien motoren voor kindjes - vijf blauwe en vijf roze -, tien paar botten en een jeep geleverd werden door Amazon. De vrouw uit Massachussets viel uit de lucht, tot ze het voorlegde aan haar dochtertje Lila (5). Die bleek dat allemaal besteld te hebben via de telefoon van haar moeder.

In een interview met CNN vertelt Lila waar ze dat deed - “Ik wilde die dingen gewoon” - en ook hoe. “Je duwt op de gele knop en dan op de bruine knop”, zegt ze.

Dat bestellen gebeurde wellicht toen Nunes haar dochter haar gsm had gegeven in de auto om spelletjes te spelen. “Ik heb opgezocht wanneer de bestelling geplaatst is, en dat was toen. Dus hier is geen sprake van fraude. Ze heeft dat allemaal echt besteld.”

De producten konden normaal niet teruggegeven worden, maar Nunes nam contact op met Amazon en gelukkig nam het bedrijf toch alles terug. Gestraft zal Lila volgens haar mama niet worden, maar haar mama wil er wel een leerzaam moment van maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen