KVV Vosselaar beloont kopers spaghetti met prijzen: “Maak kans op 1 jaar gratis spaghetti”

Met Let’s Spaghetti pakt voetbalclub KVV Vosselaar weer uit met een spaghettiverkoop.© RR

Vosselaar -

Voetbalclub KVV Vosselaar pakt na de succesvolle editie van 2021 opnieuw uit met een spaghettiverkoop. Door voor 12 april online een bestelling te plaatsen, kan iedereen de jeugd- en damesploegen van KVV Vosselaar steunen. De club werkt dit jaar samen met het bekende spaghettirestaurant Mister Spaghetti in Turnhout. De spaghettikopers kunnen nu ook zelf prijzen winnen, zoals een jaar lang gratis spaghetti.

KVV Vosselaar ging twee jaar geleden, pal in de coronaperiode, de uitdaging aan om vijfduizend zelfgemaakte spaghetti’s te verkopen. Diegenen die toen een spaghetti bestelden, kregen er waardebons ter waarde van honderd euro voor lokale handelaars in Vosselaar bovenop. De club verkocht toen uiteindelijk 1.700 spaghetti’s waarmee de clubkas kon worden gespijsd en ook de plaatselijke handelaars werden ondersteund. Dit jaar probeert KVV Vosselaar opnieuw zo veel mogelijk spaghetti’s de deur uit te laten vliegen, maar het concept is veranderd.

De club werkt samen met het bekende restaurant Mister Spaghetti in Turnhout en koppelt de spaghettiverkoop aan het uitdelen van prijzen. “Per bestelde spaghetti ontvang je een ticket met een unieke code. Zo maak je kans op een jaar gratis spaghetti bij Mister Spaghetti, een mountainbike van 1.400 euro of op een etentje voor twee personen bij restaurant Savoury in Turnhout”, luidt het bij het clubbestuur.

Je kunt de spaghetti’s woensdag 12 april online bestellen en op zaterdag 22 april tussen 10u en 16u afhalen in de kantine op Bergakker. (bvdl)

In het coronajaar 2021 werden door de voetbalclub 1.700 spaghetti’s verkocht en waardebons uitgedeeld.© Bart Van den Langenbergh

www.ikwilproeven.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus