Steenweg op Waarloos tijdens paasvakantie afgesloten

De rijbaan wordt twee weken afgesloten.© JW

Reet, Rumst -

Het gemeentebestuur laat het wegdek van de Steenweg op Waarloos tijdens de paasvakantie herstellen. Vanaf maandag 3 april is alle verkeer op de rijbaan onmogelijk. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt deze baan op 14 april opnieuw geopend.

 

Na werken aan de nutsleidingen in de Steenweg op Waarloos, ter hoogte van de ovonde, is een wegverzakking ontstaan. Om de verkeershinder voor noodzakelijke herstellingen minimaal te houden, laat het lokaal bestuur de rijweg in de paasvakantie heraanleggen.

Die werken starten op 3 april en eindigen op 14 april in functie van onder meer de weersomstandigheden. De herstelling van de rijbaan wordt de eerste week van de paasvakantie uitgevoerd. De tweede week is nodig om het nieuwe wegdek te laten uitharden.

Een omleiding in de richting van Waarloos gaat via de Rumstsestraat, Hoge Meentochtstraat, Slijkenhoefstraat en de N1-Antwerpsesteenweg. In de omgekeerde richting is dat via de N1-Mechelsesteenweg, Bussestraat, Tiburstraat, Tuinwijk, Steenberghoekstraat, Catenbergstraat, Hollebeekstraat en Rumstsestraat.

Om sluipverkeer te voorkomen wordt de Morenhoevestraat geknipt ter hoogte van de Keelhoevestraat.  (JW)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus