Voetballertjes R. Cappellen FC laten samen ballonnen op voor overleden clubgenoot Jack (11)

Voetbalclub Royal Cappellen FC., waar de 11-jarige Jack jeugdspeler was, heeft zaterdag voor aanvang van zijn wedstrijd een eerbetoon gehouden voor de overleden jongen. De voetballertjes vormden een kring en lieten witte ballonnen op in de vorm van een hartje. Onder luid applaus vlogen de ballonnen de lucht in.

emke

Jack overleed donderdag na een tragisch ongeval op de speelplaats van zijn school in Ekeren. Hij was jeugdspeler bij R. Cappellen FC en trainde regelmatig mee bij de jeugd van Antwerp. Die laatste hield gisteren ook een pakkend eerbetoon. De supporters van beide ploegen zongen op de elfde minuut het lied ‘You’ll never walk alone’.

LEES OOK. Overleden Jack (11) krijgt pakkend eerbetoon van supporters van Antwerp en Zulte Waregem

Jack was actief in de U11 en U12 van R. Cappellen FC. De wedstrijden van die twee teams werden dit weekend afgelast. De andere wedstrijden gaan wel door, maar worden voorafgegaan door een minuut stilte.

De club laat via zijn Facebook ook weten dat ze in samenwerking met het Berrefonds een stille ruimte voorzien voor mensen die even willen samenkomen of een boodschap willen achterlaten.

LEES OOK. Jack (11) overleden na ongeval met muur op lagere school in Ekeren: “Hij zal talloze kinderen als orgaandonor redden”

Daarbij laat de club weten dat hij al zijn leden in alle rust het verlies laten verwerken. Om die reden heeft het bestuur ook besloten om enkel via e-mail en sociale media te communiceren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus