Carlo Ancelotti zegt dat Brazilië hem probeert weg te lokken bij Real Madrid: “Maar ik wil mijn contract respecteren”

© EPA-EFE

Carlo Ancelotti heeft zaterdag tijdens een persmoment bevestigd dat er interesse is vanuit Brazilië om daar Tite op te volgen als bondscoach. Ancelotti is echter niet van plan om Real Madrid te verlaten. “Ik heb hier een contract tot medio 2024 en wil dat respecteren”, vertelde de Italiaan zaterdag tijdens het persmoment voor de wedstrijd van zondag tegen Valladolid, op de 27e speeldag in La Liga.

Bron: BELGA

“De realiteit is dat Brazilië me wil als bondscoach en dat flatteert me, maar ik wil mijn contract hier in Madrid uitdoen. De club en dit team liggen me na aan het hart. Wat er zal gebeuren eens mijn contract hier afloopt, weet niemand. Je kan de toekomst niet voorspellen.”

Ancelotti loodste Real vorig seizoen naar de Spaanse landstitel en eindwinst in de Champions League. Dit seizoen lijken ze de titel aan FC Barcelona te moeten laten, maar op het kampioenenbal zitten ze alweer bij de laatste acht. Daar treffen ze binnenkort Chelsea.

De Braziliaanse bond zoekt dan weer een opvolger voor Tite, die na het WK in Qatar afscheid nam van de Seleçao. Brazilië strandde er in de kwartfinales tegen Kroatië.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen