Ilse De Croock wint ‘Lenteactie’ S@M en ontvangt reischeque van TUI Maldegem

Winnares Ilse De Croock uit Aalter (rechts) ontving haar prijs uit handen van Nathalie Cauwels, de zaakvoerster van Lingerie Sheilla.© Michel Wijne

MALDEGEM / AALTER -

In maart zette Shoppen@Maldegem (= S@M) een ‘Lenteshopping’ op touw. Vier dagen lang zetten de Maldegemse handelaars hun beste beentje voor en liepen er tal van interessante lenteacties. Er waren ook mooie prijzen te winnen.

“We kunnen spreken van een groot succes. De actie van S@M bracht immers veel volk op de been”, vertelt Nathalie Cauwels van Lingerie Sheilla, bij wie de hoofdprijs uitkwam.

De gelukkig winnaar is Ilse De Croock uit Aalter. “Ik werk bij BNP Paribas Fortis Maldegem en ga over de middag of na de werkuren af en toe eens shoppen. Zo kwam ik heel toevallig terecht bij Lingerie Sheilla, waar ik de kans kreeg om deel te nemen aan de ‘Lenteactie’.”

Naar de zon

“Hoe ik mijn reischeque van vijfhonderd euro van TUI Maldegem zal besteden? De specifieke bestemming ligt nog niet vast, maar het wordt zeker iets richting zon”, klinkt het bij de blije winnares. (Michel Wijne)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus