Kolonel Peter De Vijlder leidt ook komende zes jaar brandweerzone Vlaamse Ardennen: “Bijzonder trots dat ik het vertrouwen geniet”

De zoneraad keurde de mandaatverlenging van kolonel Peter De Vijlder goed.© rr

Oudenaarde -

Kolonel Peter De Vijlder zal ook de komende zes jaar als commandant de brandweerzone Vlaamse Ardennen blijven leiden. De zoneraad keurde daarvoor zijn mandaatverlening goed.

Paul Darragas

“Ik ben zeer trots dat ik het vertrouwen geniet van de voltallige zoneraad”, zegt Peter De Vijlder. “Ik zal mij de komende zes jaar dus ook ten volle blijven inzetten in het verder uitbouwen van een brandweerzone waar de dienstverlening aan de burger centraal staat. Het is oprecht een genoegen om zonecommandant van deze zone te zijn en te kunnen rekenen op al 394 collega’s, of ze nu beroeps, vrijwillig, operationeel of administratieve personeelsleden zijn. We doen dit allemaal samen.”

Weerspiegeling van vertrouwen

Marnic De Meulemeester (Open VLD), voorzitter van de zoneraad en burgemeester van Oudenaarde, is tevreden over de samenwerking van de voorbije zes jaar en benadrukt dat de mandaatverlenging vlot is verlopen. “Het is de weerspiegeling van het vertrouwen dat we hebben in Peter De Vijlder.”

“Vanuit de zoneraad en het schepencollege is het onze prioriteit om een goed gecoördineerde veiligheidsketen te garanderen. Daarbij is het van cruciaal belang dat er een optimale samenwerking is tussen alle geledingen binnen onze brandweerzone en daarbuiten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus