Grote paaszoektocht, waterspringkastelen en fotoshoot in Aquatopia tijdens paasvakantie

Sportschepen Matthias De Ridder (N-VA) en Aalst Sport-mascotte Pol de Poema in Aquatopia.© IF

Aalst -

Tijdens de paasvakantie is er voor elk wat wils in het nieuwe recreatiegedeelte van zwembad Aquatopia. “Je kan deelnemen aan een grote paaszoektocht, je uitleven op een van de waterspringkastelen en met Pol de Poema op de foto”, zegt schepen van Sport, Matthias De Ridder (N-VA).

Leen De Smedt

Aalst Sport en mascotte Pol de poema maken zich klaar voor een paasvakantie vol sport- en speelplezier. Tijdens de paasvakantie is Aquatopia alle dagen geopend, dus ook op Pasen en paasmaandag. Gedurende twee weken wordt een paaszoektocht georganiseerd in het zwembad. Pol verstopt letters over het volledige zwembadcomplex, waarmee je als deelnemer een woord kan vormen. “Wie erin slaagt om het juiste woord te vinden, maakt kans op een zwemzak van Aalst Sport met allerlei leuke gadgets. Vraag je deelnameformulier aan de kassa en ga op zoek”, zegt schepen De Ridder.

Deelnemen kan met een toegangsticket tot Pols Speelparadijs (het recreatiegedeelte van Aquatopia, red.), inschrijven is niet verplicht. Het letterwoord wijzigt wekelijks, antwoorden kunnen ingediend worden tot en met 16 april.

Tijdens de paasvakantie komt Pol de Poema alle zwemmers eens gedag zeggen. “Kom langs en ga samen met Pol op de foto”, luidt het nog bij Aalst Sport. De exacte momenten worden verder gecommuniceerd via de kanalen van de sportdienst. “Verder zal je je naast de springtorens op vrijdagen ook kunnen uitleven op een van de grote waterspringkastelen. En de zwemnamiddag kan je gezellig afsluiten in Bard’eau met een lekkere pannenkoek”, besluit De Ridder. Meer info vind je op www.aquatopia-aalst.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus