Versele-Laga paastoernooi geeft jeugdploegen de kans zich te bewijzen

KMSK Deinze en Versele-Laga organiseren hun paastoernooi, waar jeugdspelers uit heel Vlaanderen zich kunnen bewijzen.© if

Deinze -

Voetbalclub KMSK Deinze en producent van dierenvoeding en -producten Versele-Laga organiseren samen het Versele-Laga paastoernooi. Jeugdvoetballers zullen het beste van zichzelf geven op de kunstgrasvelden van Deinze. Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 8 en maandag 10 april.

Ruben De Keyzer

Verspreid over twee afzonderlijke toernooidagen krijgen ploegen van interprovinciaal tot nationaal niveau, U7 tot en met U14 voor de jongens de kans om zichzelf te bewijzen op de kunstgrasvelden van Deinze.

“We kunnen uitpakken met een mooie affiche”, zegt Wouter Artz, directeur van de Jeugdacademie van KMSK Deinze. “Ik ben de organiserende werkgroep bestaande uit verschillende jeugdtrainers en vijf studenten van Howest erg dankbaar voor hun inzet.”

Traditiegetrouw gaat één euro per verkocht toegangsticket naar een goed doel. In samenwerking met Natuurpunt wordt 800 vierkante meter bos geplant. “Op deze manier voetbalt de jeugd in het paasweekend voor een groener Vlaanderen”, zegt Sarah Lanckman, Brand Manager Versele-Laga.

Er zijn nog enkele vrije plaatsen. Clubs kunnen zich inschrijven tot maandag 3 april. Er is nu al de verzekerde deelname van clubs als Zulte Waregem, KVC Westerlo, K. Beerschot V.A., STVV, Cercle Brugge, RWDM en natuurlijk de eigen ploegen van KMSK.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus