Kortrijkse minigolf klaar voor nieuw seizoen: “Comfort voor bezoekers is verhoogd”

Schepen Stephanie Demeyer mocht het minigolfseizoen in Kortrijk op gang slaan.© Ludo Ostijn

Kortrijk -

Minigolf Kortrijk start zaterdag het nieuwe seizoen. Er zijn enkele investeringen gebeurd die het comfort verbeteren. In de zomervakantie kan je er iedere dag terecht.

Kris Vanhee

Het nieuwe seizoen start op 1 april. “2022 was met 6.430 minigolfers een absoluut recordjaar”, zegt schepen van Vrijwilligers Stephanie Demeyer (Team Burgemeester). “Het wordt afwachten of we ook dit jaar weer kunnen rekenen op zonnig weer. Vrijwilligers begeleiden de spelers. Vorig jaar hebben we ook enkele investeringen gedaan om het comfort van de bezoekers te verhogen. Zo zijn nieuwe zitbanken geplaatst en er kwam een hellend vlak voor rolstoelgebruikers.”

Minigolf Overleie in het Astridpark, met ingang kant Graaf de Smet de Naeyerlaan, is tijdens de paasvakantie elke dag open vanaf 14 uur, inclusief op de feestdagen. In de rest van april en mei kan je elke zaterdag, zondag, brug- en feestdag een balletje slaan. In juni komen daar ook de woensdagen bij. In juli en augustus is de minigolf elke dag open. September heeft dan weer dezelfde openingsuren als april en mei.

Kinderen onder de twaalf jaar betalen 1 euro, wie ouder is dan 12 betaalt 3 euro. Op Moederdag 14 mei en Vaderdag 11 juni is er een gratis actie voor de mama’s en de papa’s. Op voorhand reserveren moet alleen wanneer je groep uit meer dan 15 personen bestaat. Of als je buiten de openingsuren wil spelen. Mailen daarvoor doe je naar wijkteam.noord@kortrijk.be of je belt naar 056-27.73.80.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus