Paashaasjesworp uitdrukkelijk niet voor ouders dit jaar

Drie dagen lang kan je op de Grote Markt genieten van een ruim aanbod van attracties.© if

Veurne -

Het begin van de paasvakantie is in Veurne traditiegetrouw ook de start van de de Palmfoor. Drie dagen lang kun je op de Grote Markt genieten van een ruim aanbod van attracties. Ook de paashaasjesworp staat weer op het programma, maar ouders zijn daar dit jaar niet toegelaten.

Daron Mertens

In het autovrije gedeelte van de Grote Markt zullen acht foorkramers begin april hun tenten optrekken. Het is uitkijken naar eendjesvissen, schietstanden, autoscooters, een lunapark en uiteraard oliebollen. Samen met de uitbaters van lunapark De Players Club zal schepen van Feestelijkheden Jonas Bel (Veurne Plus) op zaterdag 1 april vanaf 16 uur tijdens de paashaasjesworp ook heel wat leuks vanaf het balkon van het Landhuis gooien.

“Aan de uitgestrooide paashaasjes hangen gratis kaartjes om in te wisselen bij de verschillende attracties”, zegt schepen Bel nog. De paashaasjesworp is er alleen voor kinderen en niet voor ouders. Vorig jaar mengden enkele ouders zich in het gewoel waardoor ze kleinere kinderen in gevaar brachten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus