Schaarbeeklei enkele dagen afgesloten van Heldenplein

Net als op dit archiefbeeld van eind vorig jaar blijft de Schaarbeeklei een paar dagen afgesloten van het Heldenplein.© PVW

Vilvoorde -

De Werkvennootschap heeft last minute beslist om de Schaarbeeklei enkele dagen af te sluiten van het Heldenplein, met ingang van woensdagmorgen 29 maart.

Dimitri Berlanger

De asfalteringswerken voor de nieuwe rijwegen en het fietspad aan de zuidkant van het Heldenplein zijn volop bezig. “Om kwaliteits- en duurzaamheidsredenen is beslist om de aansluiting van de Schaarbeeklei mee te nemen en de nieuwe toplaag asfalt erin door te trekken”, klinkt het. Hiervoor sluiten we de Schaarbeeklei voor enkele dagen af van het Heldenplein.”

Verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de Parkstraat en de Stationlei. “Dit betekent dat je vanaf het Heldenplein een paar dagen over de busbaan naar het station rijdt. We doen er alles aan om tijdens de eerste week van de Paasvakantie te wisselen van zijde op het Heldenplein. We geven verkeer dan een plaats op de nieuwe infrastructuur en starten met de heraanleg van de noordzijde, aan de kant van de kerk.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus