WIN. Friends of Comedy en Zaffelaarse Belevenissen brengen ’Coach’ van Arnout Van den Bossche naar Uyttenhove

© Filip Naudts

Lochristi -

Het comedyseizoen is volop opgestart, net als de ticketverkoop. De komende weken brengen we u het volledige programma van Friends of Comedy én Zaffelaarse Belevenissen. Bij Lochristi Blogt mogen we ook voor verschillende voorstellingen vrijkaarten weggeven. Vandaag is het uw eerste kans.

 Geert Herman

De voorstelling ‘Coach’ van Arnout Van den Bossche gaat pas eind januari 2024 in première, maar op 8 december komt de full try-out - zo goed als de finale versie van de show – al naar zaal Uyttenhove in Lochristi. “De ideale kans om de voorstelling te zien, maar aan een gunstiger tarief dan tijdens de officiële toernee, en dicht bij huis”, vertelt Kurt Van Laere van Friends of Comedy. Arnout geeft vandaag en morgen op het podium van de Friends in Eeklo trouwens al van jetje, zij het in een kortere try-out.

Duokaart of reserveren?

Dankzij Friends of Comedy en Zaffelaarse Belevenissen mogen we nu al een duokaart weggeven voor de voorstelling van 8 december in Uyttenhove. De officiële verkoop start eind volgende week op 9 april om 11 uur, op deze link. Ook via de Friends of Comedy-site kan u doorklikken en het volledige programma zien. In december wordt ook William Boeva verwacht in Uyttenhove, daar kan u nu al tickets voor reserveren. Ook voor Amelie Albrecht, op 2 december in Lodejo, hebben wij later gratis kaarten klaarliggen.

© friendsofcomedy

Nu mailen naar lochristi@nieuwsblad.be voor het buitenkansje met Arnout Van den Bossche, die u zeker al kent van Burn-out voor beginners. In Coach toont hij hoe belangrijk het is om aan onszelf te werken. Dat moeten we niet alleen doen, want voor elk probleem staat er wel een coach klaar om te helpen. Arnout heeft evenwel een eenvoudiger voorstel en zal die met zijn gekende schema’s uit de doeken doen. Niet te missen onderweg naar geluk op uw pad.

Personen met een beperking die naar de voorstelling in Uyttenhove willen, mogen nu zelfs al mailen naar kurt@friendsofcomedy.be. Kwestie van het zaalplan netjes in de juiste plooi te leggen, nog voor de kaartenverkoop van start gaat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus