Verkoop van projectgrond voor woningen in Hooiveld

Op dit perceel kunnen vier aaneengesloten eengezinswoningen worden gerealiseerd.© IF Haviland

Londerzeel -

De raad van bestuur van Haviland intercommunale gaf haar goedkeuring voor de verkoop van een projectgrond in Londerzeel-Sint-Jozef.

Joris Herpol

Het gaat om de ontwikkeling van een perceel van 910 m² gelegen aan het Hooiveld in Londerzeel– Sint-Jozef, een kern gelegen in het noorden van Londerzeel. De site maakt deel uit van een ruimere verkaveling bestaande uit een mix van woongelegenheden van diverse typologieën.

Het perceel grenst aan de rechter- en achterzijde aan een voetgangers- en fietsersdoorsteek. In samenspraak met de gemeente Londerzeel en rekening houdend met de afmetingen en de geldende ruimtelijke voorschriften werd beslist dat er een groep van vier aaneengesloten eengezinswoningen kan worden gerealiseerd.

Tot 31 mei

De verkoopsprocedure start op dinsdag 28 maart 2023. Kandidaat-kopers kunnen tot woensdag 31 mei 2023 een bod uitbrengen. Op de raad van bestuur van Haviland op 19 juni 2023 worden de biedingen ter aanvaarding en goedkeuring voorgelegd. Kandidaat-kopers kunnen alle informatie terugvinden op deze website.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus