Zoektocht naar letters en paaseitjes bij lokale handelaars leidt naar paasattentie

Na het uitdelen van de gelukszakjes in de Vosselaarse scholen pakt de vzw Vosselaar voor Vosselaar uit met een paasactie.© Bart Van den Langenbergh

Vosselaar -

De vzw Vosselaar voor Vosselaar en Ondernemend Vosselaar pakken in de paasvakantie uit met een wandeling en fietstocht langs de lokale handelszaken. Deelnemers ontdekken in de etalages een letter waarmee een zin kan worden gevormd.

Fietsers en wandelaars kunnen in de komende paasvakantie deelnemen aan een zoektocht van de vzw Vosselaar voor Vosselaar en Ondernemend Vosselaar. In de etalages van de deelnemende handelszaken hangen letters waarmee een zin kan worden gevormd. Er liggen ook eitjes met het logo van Vosselaar voor Vosselaar die moeten worden geteld.

De oplossingen kunnen worden genoteerd op een deelnameformulier. Elke leerling van de Vosselaarse scholen krijgt zo’n formulier nog voor de start van de paasvakantie mee naar huis. De formulieren zijn ook verkrijgbaar in het vrijetijdshuis De Moer in de Sint-Jozefstraat in Vosselaar.

Op zondag 16 april staat tussen 10u en 13u een kraampje van Vosselaar voor Vosselaar voor het gemeentehuis. Elk kind dat een ingevuld formulier komt afgeven, krijgt een lekkere verrassing.

Deze paasactie sluit ook naadloos aan bij het jaarthema armoede van Vosselaar voor Vosselaar. “We willen zo veel mogelijk inwoners van Vosselaar die in armoede leven of het financieel moeilijk hebben een klein duwtje geven in de richting van een mooier leven”, luidt het bij de organisatoren. (bvdl)

www.vosselaarvoorvosselaar.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus