Campo Solar en Tête Presseé slaan de handen in elkaar met pop-up op festivalterrein: “Keuze lag voor de hand”

Een pop-up van Tête Pressée, met chef Pieter Lonneville, komt naar Campo Solar deze zomer.© Campo Solar

Damme -

Campo Solar gaat de gastronomische toer op: deze zomer kan je op het festivalterrein dineren in een pop-up van Tête Pressée van chef Pieter Lonneville. Geen plastic bordjes of braadworst, maar wél een echte culinaire beleving alsof je op restaurant zit.

Junior Verbeeke

Een aangeklede setting, smaakbommen op je bord, bediening aan tafel en echte borden en glazen: dineren op Campo Solar gaat verder dan de gewone festivalervaring. “De keuze voor Tête Pressée als partner lag voor de hand. Ze werken al van in het begin met lokale boeren en leveranciers en keren terug naar de essentie van lekker eten”, zegt organisator Karel Standaert. “Dat sluit volledig aan bij het landelijke kader, de nadruk op genieten en echte kwaliteit waarvoor ook Campo Solar bekend staat.”

Democratisch

Er wordt voorzien in een lunchmenu en een diner, met onder andere oesters, entrecote of pladijs op het menu. En de prijzen blijven democratisch: voor een volledige menu ’s middags betaal je 50 euro, ’s avonds eet je vlees of vis voor 24 euro (voorverkoop) of 27 euro ter plaatse. Iedereen zit ook beschut voor de regen of de zon. Natuurlijk blijven ook de traditionele eetkraampjes nog staan. Een plaatsje in de pop-up reserveren kan via www.camposolar.be of ter plaatse. Het festival vindt plaats van 4 tot en met 6 augustus.

 LEES OOK. Zonnige recordeditie voor Campo Solar, met 16.500 bezoekers en uitverkochte zaterdag: “We hebben veel lachende gezichten gezien”

 

 

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus