Slagerij Ranson en kaaswinkel ’t Kaaskorstje starten met afhaalautomaten met charcuterie en verse gerechten: “Ideaal voor wie geen tijd heeft tijdens de gewone openingsuren”

Kristof Ranson lanceerde met zijn vrouw Valerie Derdae afhaalautomaten waar je terecht kunt voor charcuterie en verse gerechten.© cca

Sint-Andries -

Wie zin heeft in kaas, charcuterie of vleesgerechten is vanaf nu niet meer gebonden aan de reguliere openingsuren van winkels. Slagerij Ranson en kaaswinkel ’t Kaaskorstje hebben nu, als eerste in Sint-Andries, een splinternieuwe automaat ‘ChaKa’ vol met verse etenswaren langs de Gistelse Steenweg.

Celina Cazzetta

Vanaf nu vind je op de Gistelse Steenweg in Sint-Andries een automaat boordevol verse charcuterie, kaas en vleesgerechten. Tussen 5 en 23 uur kan je de gerechten afhalen, “ideaal voor mensen die tijdens de gewone openingsuren geen tijd hebben om langs te komen” vertelt mede-eigenares van slagerij Ranson Valerie Derdaele. “Met deze automaten willen we mensen ontlasten die overdag van hot naar her moeten spurten. Op de website kan je 24 uur op voorhand een online bestelling plaatsen en ophalen wanneer jou het best uitkomt.”

Ook zonder bestelling kun je terecht bij voedselautomaat ChaKa. De automaten zijn elke dag gevuld met een standaardaanbod aan soep, charcuterie en seizoensgebonden producten.

Bestellen kan via: https://slagersonline.be/cha-ka.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus