Kinderkoor Opera houdt audities

Het Kinderkoor Opera Ballet Vlaanderen in volle repetitie.© Victoriano Moreno

Antwerpen -

Kinderkoor Opera Ballet Vlaanderen zoekt nieuwe stemmen. Op zondag 2 en 23 april worden er in Opera Antwerpen audities gehouden voor kinderen tussen 7 en 10 jaar.

Voor kinderen die graag zingen, op een podium durven te staan, goed kunnen samen spelen en dromen van grote theatervoorstellingen, biedt het Kinderkoor Opera Ballet Vlaanderen een gouden kans. Een veertigtal kinderen kan zo deelnemen aan verschillende (opera)producties en concerten van Opera Ballet Vlaanderen. Op die manier genieten de kinderen van een gratis zangopleiding en een semi-professionele ervaring in de muzikale wereld.

Eerstdaags vinden er audities plaats op zondag 2 april en zondag 23 april in Opera Antwerpen. Van de kinderen wordt verwacht dat ze een Algemene Muzikale Vorming of een gelijkwaardige opleiding volgen. Onlangs was het Kinderkoor Opera Ballet Vlaanderen nog te zien en te horen in het kerstconcert A Ceremony of Carols, in de producties Faust en Boy, en binnenkort werken ze mee aan de wereldcreatie Kruistocht. De repetities gaan telkens door op zondagvoormiddag in Antwerpen. In de aanloop naar de voorstellingen wordt er vaker gerepeteerd.

Inschrijven voor de audities kan via operaballet.be/kinderkoor(id)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus