Brandweer organiseert infosessie voor nieuwe vrijwilligers

© Chris Bosseloo

Geraardsbergen -

De hulpverleningszone Zuid-Oost geeft op donderdag 30 maart in de kazerne van Geraardsbergen een infosessie om nieuwe vrijwillige brandweermannen en -vrouwen te vinden.

Chris Bosseloo

De hulpverleningszone Zuid-Oost, die de brandweerkorpsen van Aalst, Denderleeuw, Erembodegem, Geraardsbergen, Lede, Ninove, Wetteren en Wichelen groepeert, organiseert in de verschillende brandweerposten van de hulpverleningszone Zuid-Oost infosessies om nieuwe vrijwillige brandweerlui te vinden. De zone bestrijkt in totaal elf gemeenten van Oost-Vlaanderen.

“Tijdens een infosessie kom je alles te weten over de job als brandweerman of -vrouw en aan welke voorwaarden je moet voldoen om te solliciteren”, zegt Kapitein Vandesande van de zone Zuid-Oost. “Je neemt ook een kijkje in de brandweerkazerne en je maakt kennis met ervaren brandweervrijwilligers die met veel plezier hun verhaal met je delen.”

De infosessie vindt plaats op donderdag 30 maart om 20 uur in de brandweerpost van Geraardsbergen. Wie wil inschrijven kan dat via www.werkenbijzonezuidoost.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus