Kom gratis 100 landschappen bewonderen in Vrijetijdscentrum De Schelde

Bernard Castelein.© jan brys

Zandvliet -

VC De Schelde herneemt de tentoonstelling “100 landschappen” van natuurfotograaf Bernard Caselein. Je kan de tentoonstelling gratis bekijken van 25 april tot eind juni tijdens de openingsuren.

Bernard Castelein is al meer dan 45 jaar op een passionele manier actief als natuurfotograaf. Met de expo ‘100 Landschappen’ toont hij dat je niet naar verre en exotische bestemmingen hoeft te reizen om mooie natuurlandschappen te ontdekken. Zijn landschapsfoto’s zijn gemaakt in een straal van pakweg 15 km in en om Brasschaat. De Schietvelden, het Peerdsbos en De Inslag zijn hem niet vreemd.  

Castelein houdt dinsdag 25 april ook een lezing. Terwijl in de tentoonstelling de klemtoon op de landschapsfotografie ligt, komt in de lezing alles wat leeft, groeit en bloeit in diezelfde landschappen aan bod. De lezing gaat door in de concertzaal van het VC De Schelde om 20u. Tickets kosten 8 euro aan de kassa, in voorverkoop 6 euro. De fototentoonstelling is te bekijken op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u tot 16u en op donderdag van 9u tot 18u.

(evdw)

Info en tickets: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/bernard

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus