Zaakvoerder Wolgang Jurgens verkozen tot Beste Starter van 2022

Wolfgang Jurgens, Caroline Donnet, Nico De Prest en

Kalmthout -

Wolfgang Jurgens, zaakvoerder van Wolfswood, is verkozen tot Beste Starter van Kalmthout in 2022. Hij wint een cheque ter waarde van 200 euro. Wolfswood verzorgt voornamelijk buitenschrijnwerk, maar zet ook stappen op de particuliere verhuurmarkt voor evenementen. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Open Vld Kalmthout en heeft als doel om lokale starters meer in de kijker te zetten.

Zaakvoerder Wolfgang Jurgens begon zijn carrière als schrijnwerker bij Houtatelier Meeussen. Gaandeweg wilde hij meer verantwoordelijkheid en vrijheid om zijn eigen projecten uit te werken, want Wolfgang kijkt breder dan enkel schrijnwerk: “Samen met een vriend die aannemer is, zetten we projecten op en bieden we een totaalconcept aan van alles wat met buitenwerk te maken heeft. Daarnaast hebben we ook een wc-wagen getuned om te verhuren voor private feesten. Tijdens een trouwfeest in een privétuin, kwam ik er achter dat er eigenlijk maar weinig “deftige” wc-wagens op de markt waren voor een iets chiquer feest. Daarom creëerden we er zelf een. Wanneer die verhuur goed loopt, kunnen we dat verder uitbouwen.” 

De wedstrijdjury, bestaande uit Caroline Donnet, voorzitter winkelvereniging van Kalmthout (KalmthoutLovesLocal), Nico De Prest, zaakvoerder feestzaal De Schuur en Marij Cools, erkend bemiddelaar en loopbaancoach, waren meteen geënthousiasmeerd door de aanpak van Wolf.

“Wolf is duidelijk gepassioneerd met zijn werk bezig,” getuigt Caroline. “Hij heeft zijn carrière goed in stappen opgebouwd en is klaar om zijn eigen zaak uit te bouwen.” “Het is slim dat hij meteen diversifieert,” vult Nico De Prest aan. Marij Cools vindt het dan weer goed dat Wolfgang niet enkel begint met een eigen zaak, maar dat hij ook meteen samenwerkingsverbanden aangaat.

(evdw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus