Aangeboden door Nieuwsbladshop.be

Dit doet een dagje wellness met je hoofd en lijf

We leven in een maatschappij die op volle toeren draait. Meer dan ooit is het belangrijk om je af en toe even terug te trekken en te genieten van echte rust. Waar kan dat beter dan in een luxueus wellnessresort?

 

Ontspannen in de spa

Lekker zwemmen in een sfeervol kader, even bubbelen in de jacuzzi, opwarmen in sauna of stoombad en smullen van culinaire hoogstandjes: een dagje wellness is een populair uitje én is gezond. Niet enkel zijn er veel faciliteiten met therapeutische effecten om van te genieten, je wordt ook gedwongen om te vertragen. Geen smartphones, geen bezoek, geen to-do lijstjes. In de wellness kan je alleen maar relaxen. En dat heeft tal van voordelen voor je lijf en hoofd!

LEES OOK.Elektrische fietsen Veloci: wat verklaart het succesverhaal?

Minder stress

Heb je vaak last van spierpijn, hoofdpijn of vermoeidheid? Dit zouden wel eens stressgerelateerde klachten kunnen zijn. Door de warmte van de sauna ontspant je lichaam en maak je endorfine aan, het geluksstofje waardoor we ons beter voelen. Na een dag in de wellness ben je fysiek en mentaal opgeladen, en beter bestand tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Wie wil kan in de wellness ook een heerlijke massage boeken om alle knopen uit je lichaam los te maken. Zo kom je als herboren weer thuis.

LEES OOK.De perfecte winterbestemming? Op dit eiland is het altijd zomer

Betere weerstand

Ben je vatbaar voor elk virus dat ronddwaalt? Een bezoekje aan de sauna verbetert je immuunsysteem en stimuleert je bloedsomloop. En na zo’n dag in de wellness slaap je beter. Ook op lange termijn heb je dus veel gezondheidsvoordelen door regelmatig de wellness in te duiken.

Stralende huid

Is het je ook al opgevallen dat je huid en haar zo schoon en zacht zijn na een dagje wellness? Dat is geen toeval! Door de warmte komen je poriën open te staan, waardoor je huid optimaal gereinigd wordt. Neem meteen na de sauna een koude douche om de poriën weer te sluiten. Daarnaast zorgt de betere doorbloeding voor een stralende huid en glanzend haar.

LEES OOK.Met deze drie gouden adviezen eet je gezond én lekker

Sociaal

Natuurlijk kan je prima alleen naar de wellness als je behoefte hebt aan wat me-time, maar ook met je partner, moeder, zus of een vriend is dit een leuke activiteit. Ontspannen bijpraten bij een hapje en een drankje tijdens een verwendag zonder afleiding: heerlijk!

Ook zin in een verwendagje in de wellness? Boek nu een arrangement voor € 40 i.p.v. € 60 p.p. op nieuwsbladshop.be.

Meer over Nieuwsblad - webshop

Bekijk

Video

Keuze van de redactie