Exclusief lifestyle-event The House of Jack is terug en gaat high end

Het kasteel van Brasschaat.© RR

Brasschaat -

Het lifestyle-event The House of Jack dat zijn eerste editie kende in februari 2015 is terug na een onderbreking van twee jaar omwille van corona. Als locatie werd opnieuw voor het kasteel van Brasschaat gekozen.

Organisator Eveline Janssens gaat er prat op dat haar event het meest “high end” uit de regio is. “Ik heb twee jaar tijd gehad om na te denken over het concept. Ik heb besloten om naar twee edities per jaar te gaan maar dan wel op topniveau. Dat betekent dat er een verplichte dresscode is en dat de bezoeker plus-21 moet zijn.”

Een sfeerbeeld.© RR

Het event vindt plaats op 20 april in het kasteel van Brasschaat. De presentatie is zoals steeds in de handen van Veronique De Kock. “Onze vaste partners zijn Tensen Juweliers, Oger, Heylen Exclusief en Aston Martin. We zorgen voor de juiste sfeer met oesters, showcooking, animatie en zo meer.”

Organisator Eveline Janssens.© RR

Eerdere edities vonden plaats in het ’s Graevenhof in Schilde, telkens met aanwezigheid van een reeks Bekende Vlamingen, denk maar aan Erik Van Looy, Celine Van Ouytsel, Axel Daeseleire, en zo meer. Gemiddeld mocht het event een duizendtal bezoekers ontvangen. Met het Kasteel van Brasschaat als locatie gaat het event nu next level. (jbr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus