Een welgekomen terugkeer in volle degradatiestrijd: Ruud Vormer hervat veldtraining bij Zulte Waregem

© BELGA

Ruud Vormer traint opnieuw bij Essevee. Een maand geleden ging de Nederlander onder het mes nadat hij een sleutelbeenbreuk opliep tijdens de thuiswedstrijd tegen Oostende. Nu lijkt de 34-jarige middenvelder stilaan weer klaar om Zulte Waregem bij te staan in de degradatiestrijd.

ssgBron: BELGA

Vormer stapte begin januari van Club Brugge over naar Zulte Waregem. Hij werd meteen een basispion in het team van de inmiddels ontslagen Mbaye Leye en had met assists tegen KV Mechelen (2-0) en Anderlecht (2-3) zijn aandeel in broodnodige zeges. In de beker van België scoorde de Nederlander in de kwartfinale tegen STVV (2-0) en was hij vervolgens al out voor de return in de halve finale tegen KV Mechelen.

Vier speeldagen voor het einde van de reguliere competitie staat Zulte Waregem zeventiende en voorlaatste met 24 punten, drie punten minder dan Eupen dat voorlopig gered is. Volgende week vrijdag (31 maart) ontvangt Essevee op speeldag 31 de nummer drie in de stand Antwerp.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen