Fort Fiësta is survival, lasershooting, paintball, via ferrata, workshops of gewoon chillen voor honderden tieners

Fort Fiësta is ook avontuur.© evdw

Stabroek, Ekeren, Berendrecht, Zandvliet, Lillo -

Fort Fiësta is een vast tienerwaarde geworden in de polderdorpen. Ook dit jaar slaan de Antwerpse districten Ekeren en Berendrecht-Zandvliet-Lillo en de gemeenten Kapellen en Stabroek de handen opnieuw in elkaar en bieden ze woensdag 5 april vanaf 10u in samenwerking met Stafort een avontuurlijke tienerdag aan.

Iets organiseren voor tieners is niet altijd even gemakkelijk. Een goed concept vinden is hierbij essentieel en dat concept heet in de Polder Fort Fiësta. De naam verwijst naar het bekende autootje van Fort. Fort verwijst natuurlijk ook naar het fort van Stabroek, de thuislocatie van dit tienerhappening. En fiësta betekent in het Spaans ‘feest’.  

Klimmen, abseil, kanovaren, bugxter buggy, ecape room, stormbanen, airtrack lasershooting, paintballen, airbrush, dance, juwelen maken … het is slechts een ruime greep van wat tieners tussen 12 en 17 jaar kunnen kiezen.

Kaarten in voorverkoop kosten 10 euro voor jongeren die in de organiserende gemeentes of districten wonen en 12 euro voor de anderen. Woensdag 5 april van 10u tot 12u kosten kaarten 12 euro voor iedereen (enkel bancontact).

(evdw)

Info en inschrijven www.forfiesta.ba+

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus