Politie vat vermoedelijke zakkenroller na restaurantbezoek in omgeving van de Meir

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft een vermoedelijke gauwdief opgepakt in de omgeving van de Meirbrug. De man ging verschillende restaurants binnen, maar slaagde er niet in iets te stelen.

jtp

Het team winkeldiefstallen van de regio West kreeg de nerveuze man in de gaten. “Hij keek ongedurig achterom tot hij een restaurant aan de Wiegstraat binnen ging. Geen minuut later wandelde hij weer naar buiten”, zegt de politie. Ook het team gauwdiefstallen van de lokale recherche werd ingelicht.

De man bezocht nog een ander restaurant voor hij uiteindelijk opnieuw aan de Wiegstraat een ander restaurant bezocht. Daar nam de verdachte plaats zodat hij rug aan rug met een oudere vrouw zat”, aldus de politie, die zag hoe de man heimelijk naar de jas van de vrouw greep nadat hij een koffie had besteld.

“Hij slaagde er niet in iets te stelen. Vermoedelijk opgeschrikt, stond de man snel op en haastte zich naar de metro.” De politie hield hem staande en nam de man mee naar het kantoor voor verder verhoor. “De vermoedelijke gauwdief is gearresteerd en werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus