Extra controles tijdens paasvakantie op netheid straatbeeld en naleving bouwstop: “Overlast zo laag mogelijk houden”

© mvn

Knokke-Heist -

Tijdens de paasvakantie worden er in Knokke-Heist extra controles georganiseerd op de naleving van de politieverordening. Het gaat concreet over de netheid van het openbaar domein - denk aan hondenpoep - maar ook de naleving van de bouwstop.

Junior Verbeeke

De dienst Preventie & Veiligheid van Knokke-Heist slaat de handen in elkaar met lokale politie Damme/Knokke-Heist en OVAM, want het toeristisch seizoen komt er opnieuw aan. En dan wordt het drukker, wat tot overlast kan leiden. Tijdens de paasvakantie worden extra gezamenlijke controleacties georganiseerd in het kader van netheid van het openbaar domein. Denk aan afval of hondenpoep, maar ook op het verbod op privatieve innames in kader van bouwwerken en bouwstop in het weekend.

“Met deze acties streeft de gemeente de overlast zo laag mogelijk te houden en de veiligheid, netheid en beeldkwaliteit van Knokke-Heist hoog te houden. Zo maken we het voor iedereen aangenaam en fijn vertoeven”, aldus het gemeentebestuur. De algemene politieverordening leef je best na, want de boetes zijn niet mals. Inbreuken kunnen aanleiding geven tot een GAS-boete van maximaal 350 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus