Elf nieuwe Kempense faillissementen: zes bedrijven uit de bouwsector

© Getty Images/iStockphoto

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag zes Kempense ondernemingen die actief waren in de bouwsector failliet verklaard. Daarnaast zijn nog vijf andere bedrijven bankroet.

De bv JBE Technics was gevestigd aan de Steenweg op Zevendonk in Turnhout. De onderneming was gespecialiseerd in elektrotechnische installatiewerken en werd gedagvaard. De curator is Ronny Ceusters. Ook de bv Fancox, Ambachtsweg in Rijkevorsel werd gedagvaard. Wim Nysmans treedt op als curator voor de firma die sloopwerken uitvoerde.

De bv Emro Pro, Osseven in Vosselaar, tekende voor schrijn- en dakwerkzaamheden. De faling volgt na dagvaarding, de curator is opnieuw Wim Nysmans. Ook de vof Verniché, Stationsstraat in Geel, verzorgde dakwerkzaamheden. De boeken werden neergelegd. Senne Draulans treedt op als curator.

Christophe Geukens is de curator van de aannemer bouwwerkzaamheden Murat Sahtiyan uit Schoor in Balen. De boeken werden neergelegd. Dat deden ook de beheerders van de bv DA Renovatie, gevestigd in de Valkenstraat in Lille. Rie Piedfort en Petra Willems treden op als curatoren.

In de horeca legde Démi Van Looy uit Olen-centrum de boeken neer van haar broodjeszaak in Westerlo. De zaak is nu in handen van Paul Van Rompaey en Niels Feytons. Ook de bv Lingerie Altesse, Otterstraat in Turnhout, gooide zelf de handdoek in de ring. Geert Naulaerts treedt op als curator. Nog in Turnhout baatte Tamara Cornelissen aan de Graatakker een detailhandel via postorder uit. De vrouw werd gedagvaard. Ook in dit dossier is Geert Naulaerts de curator.

De cv Tixi, Rauwelkoven in Geel, verzorgde goederenvervoer over de weg. Naast de onderneming werd ook de Roemeense zaakvoerder Nicolae-Marius Turcin gedagvaard. De curatoren Gert Verreyt en Thomas Van Bourgognie mogen de zaak uitspitten. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus