Liefhebbers van KTKH zoeken ‘De pineut’ tijdens nieuwe productie en drie voorstellingen: “Drie jaar geleden moesten we plots in ons kot blijven”

De toneelliefhebbers van KTKH brengen nu ‘De pineut’.© jve

Knokke-Heist -

Het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist komt met een nieuwe productie: op 23, 24 en 25 maart brengen zij de komedie ‘De pineut’ van Georges Feydeau in een regie van Jan Charles.

Junior Verbeeke

Het gaat om een rasechte komedie: tijdens het stuk wordt de toeschouwer geconfronteerd met een aantal driehoeksrelaties. Het geheel wordt geregisseerd door Jan Charles. “Drie jaar geleden waren we de pineut toen we met zijn allen, een week voor de première, in ons kot moesten blijven. Vandaag brengen we het stuk met bijna dezelfde, heel gedreven en getalenteerde groep”, vertelt Charles.

In Brugge regisseert de man jaarlijks Theatergroep Mozaïek, een project voor anderstaligen. Hij begon zijn carrière als regisseur in het amateurtheater in 2000. Maar eigenlijk zit Charles al langer in het vak. Zo hield hij zich onder andere 27 jaar lang bezig met Appassionata, een lokaal theaterproject voor jongeren.

Aan het toneelstuk nemen 16 acteurs van het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist deel. De voorstellingen vinden plaats op donderdag 23 , vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2023, en dat telkens om 20 uur in Cultuurcentrum Scharpoord. Tickets kosten 10 euro en zijn te krijgen bij de leden, Scharpoord (050-63.04.30), Dirk Timmerman (0479-36.66.10) en Dominiek Segaert (0479-69.18.65) of via www.ktkh.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus