Open Cultuuravond met gitaarmuziek van ’t Cordiaal Ensemble en kijk op nieuwe culturele infrastructuur

’t Cordiaal Ensemble© rr

Wuustwezel -

De cultuurdienst en cultuurraad organiseren donderdag 30 maart om 20 u in GC Pezerik, Kerkblokstraat 14 in Loenhout een open cultuuravond met ’t Cordiaal Ensemble.

Naast de initiatieven vanuit de cultuur- en erfgoedraad brengen de organisatoren gemeentelijk nieuws over het huidige cultuur- en erfgoedbeleid. Van deze gelegenheid kan je gebruik maken om de nieuwe culturele infrastructuur als Pezerik, Dahlia en keuken in GBS ’t Blokje te verkennen. Tijdens het netwerkmoment kan je kennismaken met de nieuwe regionale UiTPAS-coördinator Van Polder tot Kempen. En de verenigingen krijgen de subsidieberekening over de werking van 2022.

‘t Cordiaal Ensemble is een groep gitaristen die spontaan gegroeid is vanuit het vak musiceren in groep gitaar aan de Academie van Wuustwezel. Er hing al jaren een heel cordiale, nieuwsgierige, enthousiaste sfeer, gecombineerd met veel inzet, vakliefde en vriendschap. Van het één kwam heel natuurlijk het ander, en ondertussen is de groep, die dit jaar nog maar net is beginnen concerteren, al voorbij het tiende optreden. (vw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus