Xior last extra openkotdag in vanwege stijgende vraag naar studentenkoten

© atv

Antwerpen -

Xior, de grootste kotbaas van het land, organiseert deze zaterdag een extra, openkotdag in Antwerpen. Normaal zou die pas 22 april plaatsvinden. “Maar omdat we al zo veel aanvragen krijgen van studenten die een kot zoeken voor volgend academiejaar, konden we niet wachten”, zegt Sandra Aznar van Xior.

Jan Stassijns

In Leuven stonden studenten en hun ouders afgelopen zaterdag urenlang in de rij om koten te bezoeken tijdens de openkotdag. Wilde je kans maken op een kot, moest je er dus snel bij zijn en dat hoewel de start van het volgende academiejaar nog meer dan zes maanden van of af ligt.

Ook in Antwerpen is de zoektocht naar studentenkoten al van start gegaan. Daarom organiseert Xior Student Housing nu zaterdag een extra openkotdag. Je moet je op voorhand wel inschrijven om er bij te kunnen zijn. En vol is vol. “Het is een trend van de laatste jaren dat die zoektocht alsmaar vroeger begint”, zegt Sandra Aznar van Xior Student Housing, de grootste kotbaas van het land. “Omdat we nu al zo veel aanvragen krijgen, konden we niet wachten tot april om onze openkotdag te organiseren. Daarom lassen we er een extra in.

De oorspronkelijk openkotdag, op zaterdag 22 april, gaat ook gewoon door.

www.xior.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus