Mediatycoon Rupert Murdoch (92) is opnieuw verloofd

© REUTERS

Zes maanden nadat ze elkaar leerden kennen, zijn mediatycoon Rupert Murdoch (92) en zijn 26 jaar jongere vriendin Ann Lesley Smith al verloofd. Pas een jaar geleden werd de scheiding van Murdoch en ex Jerry Hall volledig afgerond.

Bron: New York Post

Het was de New York post, een Amerikaanse tabloid in de portefeuille van Murdoch, die het nieuws maandag mocht aankondigen. “Ik was erg nerveus”, aldus Murdoch. “Ik was bang om opnieuw verliefd te worden, maar ik wist dat dit mijn laatste liefde zou worden. Dat moet het maar zijn. Ik ben gelukkig.”

De 66-jarige Ann Lesley Smith, die eerder getrouwd was met countryzanger en tv-manager Chester Smith, sprak over “een geschenk van God”. “Ik ben nu veertien jaar weduwe. Net als Rupert was mijn man een zakenman. Hij werkte voor lokale kranten en ontwikkelde radio- en tv-zenders. Ik spreek de taal van Rupert dus. We delen dezelfde overtuigingen.”

De twee kennen elkaar sinds vorige september, bij een ontmoeting in zijn wijngaard in Californië. “Ann en haar man zaten vroeger ook in de wijnhandel. We zijn toen wat aan het praten geslagen en twee weken later heb ik haar opgebeld.”

De bruiloft staat gepland voor de nazomer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen