Gemeente organiseert jobbeurs om eigen vacatures ingevuld te krijgen

Galmaarden organiseert een jobbeurs in het gemeentehuis om eigen vacatures ingevuld te krijgen.© idh

Galmaarden -

De gemeente Galmaarden organiseert donderdag 23 maart voor de eerste keer een jobbeurs. De gemeente heeft momenteel zeven vacatures open staan die men via deze jobbeurs hoopt ingevuld te krijgen.

Ingrid Depraetere

“In Galmaarden zijn we momenteel op zoek naar een deskundige beleidsondersteuning, een deskundige in cultuur, erfgoed en toerisme, een administratief medewerker voor de dienst Burgerzaken, een medewerker in de kinderopvang, twee gebouwenverantwoordelijken en een technisch medewerker voor onze klusjesdienst”, vertelt schepen van Personeelszaken Ludo van Paepegem (CD&V). “Mensen gaan met pensioen en de gemeenten krijgen er almaar meer taken bij. Zo is het niet altijd gemakkelijk om de juiste personen te vinden. Daarom organiseren we volgende donderdag voor het eerst een jobdag.”

De jobbeurs heeft plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Galmaarden tussen 17.30 en 20 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. Op de jobdag kan men kennismaken met mogelijk een nieuwe werkplek, met mogelijke collega’s en men kan er vragen stellen over het takenpakket. Wie wil kan meteen ook solliciteren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus