KWB Reet Lentejogging voor ieders benen

Net als vorig jaar zullen de paashazen dit jaar van de partij zijn.© RR

Reet, Rumst -

De Reetse KWB-afdeling richt samen met de Rumstse sportdienst ook dit jaar een jogging in. Daarbij heeft de organisatie speciale aandacht voor de jeugd en G-sporters. De 32ste editie staat op de kalender op zaterdag 25 maart ingeschreven.

De Lentejogging van KWB Reet is op dit jaar reeds aan de 32ste editie toe. Het gaat volgens de organisatie om een ontspannende sportnamiddag voor jeugd, personen met een handicap, volwassenen, jong en oud. Iedereen kan het uitgestippelde, verkeersvrije parcours op zijn eigen tempo aflopen.

De organisatie gaat door in samenwerking met de Rumstse sportdienst. En alhoewel het niet echt om een wedstrijd gaat is wel een kilometeraanduiding en tijdsregistratie voorzien. Toch is de leuze van de organisatie dat iedereen winnaar is. Daarom krijgen alle deelnemers buiten een drankje en een medaille ook een pakket met paaseieren, fruit en koekjes.

De inschrijvingsprijs werd met 1 euro opvallend laag gehouden om veel lopers aan te trekken. Inschrijven kan vanaf 13 uur in De Sportschuur aan de Processieweg 4. De eerste start is er voorzien om 14 uur. (JW)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus