LIV Tour Golf. Thomas Pieters opent op de veertiende plaats in LIV Golf Tucson

© USA TODAY Sports

Met een openingsronde van 69 slagen heeft Thomas Pieters zich op een gedeelde veertiende plaats gegolfd op het met 25 miljoen dollar gedoteerde LIV Tour Tucson-golftoernooi, dat van start is gegaan op de Gallery-golfbaan in het Amerikaanse Marana, Arizona.

Jeroen De PauwBron: BELGA

De Antwerpenaar, die deel uitmaakt van het RangeGoats golfteam met onder anderen de Amerikanen Bubba Watson, Harold Varner III en Talor Gooch, liep een ronde waarin hij naast vier birdies en een eagle ook twee bogeys en een dubbele bogey op zijn scorekaart moest schrijven. Met zijn score van twee onder par sloot hij dag een af op een gedeelde veertiende plaats en zorgde hij voor de beste score in zijn team, dat overigens na de eerste ronde op de tiende plaats staat. 

In de individuele stand telt Pieters vier slagen meer dan de Australiër Marc Leishman, die na zeven birdies en een bogey alleen de leiding waarneemt en een slag beter deed dan een trio met de Amerikaan Matthew Wolff, de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen en de Mexicaan Abraham Ancer.

LIV Tour Golf Tucson: stand na eerste ronde

Stand na vrijdag gespeelde eerste ronde in de LIV Golf Tucson (25 miljoen dollar), die plaatsvindt in het Amerikaanse Tucson, Arizona:

Individueel:

1. Marc Leishman (Aus) 65 -6; 2. Matthew Wolff (VSt) 66, Abraham Ancer (Mex) 66, Louis Oosthuizen (ZAf)5. Joaquin Niemann (Chi) 67, Peter Uihlein (VSt) 67, David Puig (Spa) 67; 8. Pat Perez (VSt) 68, Danny Lee (NZe) 68, Sergio Garcia (Spa) 68, Cameron Tringale (VSt) 68, Scott Vincent (Zim) 68, Kevin Na (VSt) 68; ....... 14. Thomas Pieters (Bel) 69

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen