Hoeveel A-attesten halen leerlingen in de scholen in Diksmuide en omstreken? Ontdek het hier

© RR

Diksmuide -

Hoeveel leerlingen moeten hun jaar overdoen in de scholen van Diksmuide en omstreken? Het Nieuwsblad bundelt nooit eerder gepubliceerde gegevens van ons middelbaar onderwijs in een handige tool, de Onderwijzer. Ontdek het hier meteen.

red

Wat weet jij over GO! Atheneum in Diksmuide? Wij verzamelden tal van gegevens over deze school en àlle middelbare scholen in Vlaanderen in onze Onderwijzer. Zo telt GO! Atheneum 261 leerlingen. Ook het aantal A-, B- en C-attesten dat leerlingen er kregen in het schooljaar 2021-2022 vind je in de Onderwijzer. 11,49% van de leerlingen - of 30 leerlingen in totaal - kreeg er vorig jaar te horen dat hij of zij het schooljaar moest overdoen. 81,23% van de scholieren - of 212 leerlingen - kon dan weer met een A-attest aan het volgende jaar beginnen.

GO! Atheneum is natuurlijk niet de enige school uit je buurt in onze Onderwijzer. Ook van andere middelbare scholen vind je heel wat info terug. Hoeveel scholieren stromen door naar het hoger onderwijs en hoeveel van hen behalen binnen de drie jaar een bachelordiploma? Hoeveel leerlingen lopen voor of achter ten opzichte van hun leeftijd? En hoe divers is de school? Ontdek het hier meteen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus