PODCAST KOERS. Daar is Milaan-Sanremo: “Gaat Van der Poel zijn kansen opofferen voor Philipsen? Het is een droomkoppel, maar...”

Tadej Pogacar is de absolute topfavoriet voor Milaan-Sanremo. Slaat hij ons andermaal met verstomming door al toe te slaan op de Cipressa? Straffer dan de stoot van een Franse computernerd met flaporen en dik brilmontuur wordt het alleszins niet. Alpecin-Deceuninck heeft met Mathieu van der Poel en Jasper Philipsen een droomkoppel aan de start, maar misschien wordt Milaan-Sanremo een relatietest. Host Michaël Van Damme blikt met chef wielrennen Wim Vos en wielerredacteur Jan-Pieter De Vlieger, ook een droomkoppel, vooruit op de saaiste en spannendste koers van het jaar.

De koers is van ons: nu ook elke donderdag

Onze koerspodcast is er vanaf dit seizoen wekelijks. Elke donderdag ontvangt host Michaël Van Damme onze wielerjournalisten om de actua van de voorbije wielerweek te bespreken. Na grote eendagskoersen of rittenwedstrijden zijn we er ook met een hyperactuele aflevering. Ook dus na Strade Bianche.

Beluister hier alle afleveringen van onze podcast ‘De Koers is van Ons’

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen