Hoghe Cluyse viert eeuwelinge Angele

Eeuwelinge Angele met haar kleindochter.© bar

Hemiksem -

Groot feest maandag in woonzorgcentrum Hoghe Cluyse in Hemiksem. Angele Plettinx, die sinds zes jaar in het wzc verblijft, mocht honderd kaarsjes uitblazen.

Een eeuw volmaken, is en blijft toch een speciale gebeurtenis. Dat geldt ook voor Angele Plettinx die afkomstig is van Hoboken, maar via wijlen haar echtgenoot Louis Scholiers ook goed gekend is in Hemiksem. Velen herinneren zich misschien nog de tijd toen ze gedurende 28 jaar lang werkzaam was in stoffenwinkel ‘De Lente’ aan de Kioskplaats in Hoboken. Of van de tijd toen ze met veel plezier verzamelde met vrienden in wijkcentrum ’t Macadammeke in Hoboken. “Dat was een ongelooflijke tijd waar ik nog altijd met veel plezier op terugkijk”, zegt de nog steeds kranige eeuwelinge. Dat ze de kaap van honderd heeft behaald, zou je haar niet aangeven.

Haar tijd brengt ze nu nog altijd graag door met puzzelen en met het samenzijn met haar medebewoners in Hoghe Cluyse en vrienden. “Veel werken en samen plezier maken”, zijn voor haar de sleutelwoorden.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus