Patrick Ven verkozen tot nieuwe voorzitter Vlaams Belang Zandhoven met oog op 2024

Patrick Ven hier met VB-voorzitter Tom Van Grieken.© rr

Zandhoven -

Met het oog op de belangrijke verkiezingen van 2024 heeft Vlaams Belang Zandhoven zijn bestuur uitgebreid en vernieuwd. Paul Stulens (74), vijftien jaar lang voorzitter, blijft gemeenteraadslid, maar verkoos zelf dat het tijd was voor een jongere voorzitter. Patrick Ven (60) kreeg de steun van iedereen en werd als nieuwe voorzitter aangesteld.

Vlaams Belang Zandhoven meldt dat het zijn ledenaantal in één jaar tijd zag verdubbelen. Tijdens de algemene ledenvergadering op het secretariaat in de Langestraat werd het vernieuwd en uitgebreid bestuur voorgesteld en goedgekeurd.

Patrick Ven (60), al dertig jaar Zandhovenaar, werd als nieuwe voorzitter aangesteld. Hij is van opleiding elektrotechnicus in de Antwerpse chemiesector en geniet het vertrouwen van het voltallige bestuur. “Zijn voornaamste drijfveer is ervoor te ijveren dat onze westerse normen en waarden gevrijwaard worden van verdere afbraak”, staat in het persbericht dat Vlaams Belang verspreidde. “Met de hulp van de ploeg enthousiastelingen wil hij er lokaal voor zorgen dat het Zandhovens Belang verder een succesverhaal wordt.”

Verder werd het bestuur uitgebreid met enkele nieuwkomers uit de verschillende deelgemeenten. Denis Tobé (51), zelfstandig schilder-decorateur uit Pulderbos, Inge Saliën (44), beter bekend als Inge-KunghFu, bewakingsagente in de Antwerpse haven, uit Zandhoven, in haar vrije tijd als paardenliefhebster uitbaatster van de Stal van het Vossenhof in Massenhoven en Ben Schoonvliet (33), zelfstandig schilder-decorateur uit Pulle, treden toe tot het bestuur.

Paul Stulens (74), al 15 jaar gemeenteraadslid, zal dit mandaat verder vervullen, en zal met het oog op het verkiezingsjaar 2024 nog een lokaal en nationaal project op poten zetten. (kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus