RWDM trekt als leider naar de play-offs na nipte zege in topper tegen Beerschot

© BELGA

RWD Molenbeek vatte de promotieplay-offs aan met de beste papieren na een 0-1 zege in de topper tegen Beerschot, zondagavond op de 22e en laatste speeldag van de reguliere competitie in de Challenger Pro League.

Jonas WithouckBron: BELGA

In de 61e minuut kreeg het Kiel het enige doelpunt van de partij te zien. Mickaël Biron benutte een penalty namens de Brusselaars. De Ratten beëindigden de match met tien na een rechtstreekse rode kaart voor Apostolos Konstantopoulos in blessuretijd.

Deze mooie dribbel van Thibaud Verlinden willen we u niet onthouden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

RWDM besluit het reguliere luik van de op één na hoogste voetbalafdeling als leider met 46 punten. Ook SK Beveren (43), Beerschot (38), Lierse Kempenzonen (36), Club NXT (36) en RSCA Futures (34) mogen zich klaarstomen voor de eindstrijd om promotie. De punten worden daarin niet gehalveerd en enkel de koploper aan het einde van de rit promoveert naar de Jupiler Pro League. Voor de belofteteams is promotie wel geen optie.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen