Brugs telecombedrijf Citymesh blijft groeien en neemt TymNet over: “Plots halen we producties zoals Rammstein binnen”

© IF

Brugge/Oostkamp -

Citymesh blijft groeien: het Brugse telecombedrijf neemt nu ook TymNet over, waardoor het marktaandeel in de evenementensector nog groter wordt. De twee bedrijven waren al partners en deelden expertise inzake tijdelijke netwerken. “We halen producties zoals Rammstein binnen”, aldus het bedrijf.

Junior Verbeeke

TymNet en Citymesh waren eerder concurrenten, later partners en nu dus eigenlijk één bedrijf. Onder de tak Citymesh Flex installeert het bedrijf ook tijdelijke netwerken voor grote events. “Dankzij de overname haalt Citymesh een pak extra kennis, ervaring en boeiende klanten - producties zoals Rammstein, Ed Sheeran en de Memorial Van Damme - binnen”, klinkt het bij het bedrijf. “Daardoor halen we een nog groter deel van het marktaandeel binnen de evenementensector binnen.” Ondertussen kijkt Citymesh ook naar het buitenland,

Volgens Carlo Waelens, general manager van de Flex-tak, is de evenemtensector grondig verandert. “Een stabiele, snelle connectie is vandaag een must have”, zegt Waelens. “Denk maar aan de enorme opkomst van cashless payments op de festivals. Wij hebben de kennis van private gesloten netwerken, hardware en connectiviteit, TymNet kan daar een groot netwerk en heel wat operationele ervaring aan toevoegen. Eerder werkten we al succesvol samen, op onder andere Rammstein in Oostende.” Met de overname krijgt Citymesh ook een bureau en magazijn in Leuven. “Daardoor kunnen we nog sneller kunnen schakelen naar onze klanten die nu al over gans België verspreid zitten.”

Maar ook bij TymNet vindt men een overname een logische stap. “We maken onze positie in de markt sterker te maken en kunnen onze huidige en nieuwe klanten nog beter ondersteunen”, zegt Giovanni Desramault van TymNet. “Samen staan we sterker en ben ervan overtuigd dat de combinatie van onze beide know-how de perfecte combinatie is voor ieder evenement in België en ver daarbuiten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus