Brouwerij organiseert jobdag om vacatures in te vullen

© jct

Boortmeerbeek -

Brouwerij Haacht gaat tijdens haar jobdag op zaterdag 11 februari op zoek naar een 20-tal operationele en technische medewerkers

Conny Justé 

Brouwerij Haacht organiseert op zaterdag 11 februari een jobdag. De bierbrouwer richt zich met deze jobdag vooral naar operationele en technische medewerkers. Het gaat hoofdzakelijk om vervangingen van personeelsleden die de komende periode met pensioen gaan. Dit jaar zijn dit er een 15-tal. Maar aangezien dergelijke profielen bij veel bedrijven zeer gegeerd zijn, met veel openstaande vacatures tot gevolg, zou de zoektocht dit jaar misschien net iets moeilijker kunnen verlopen.

Al wordt dit laatste bij de brouwerij zelf niet echt gevreesd. “We krijgen onze vacatures doorgaans goed ingevuld”, zo luidt het. “Bij Brouwerij Haacht maak je deel uit van een hecht team, met ruimte voor groei en aandacht voor een gezond evenwicht tussen privéleven en werk”, aldus Ann Vandeginste, Managing Director Human Resources, die dan ook hoopt dat er veel mensen zullen opdagen op de jobdag die in de brouwerij zelf plaatsvindt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus