Faillissementen treffen vooral horeca en bouw

© RR

Kempen -

De horeca en de bouw zijn de sectoren die het hardst worden getroffen door een nieuwe reeks faillissementen die dinsdag uitgesproken zijn door de ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Zo is aan Poiel in Geel na dagvaarding de cv Brasserie Het Erf failliet verklaard.

Ook de zaakvoerders Wim Gilis en Marc Provost werden gedagvaard. De curator in deze drie dossiers is Bart Mannaert. Eduardus Tops legde dan weer de boeken neer van zijn café aan Vrijheid in Arendonk. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robyens. Rashida Girigori, was de drijvende kracht achter Caribbean Food Village in de Dr. Van de Perrestraat in Geel. De boeken werden neergelegd. De curator is Senne Draulans.

De vof Ampro Librucants was een detailhandel in bouwmaterialen met zetel aan Boskant in Lille. Ook de zaakvoerders Katarzyna Donckers en Dennis Donckers werden op bekentenis failliet verklaard. De zaak is nu in handen van de curatoren Ria Piedfort en Petra Willems. De bv Bouwzaam, algemene bouw van residentiële gebouwen, was gevestigd in de Corbiestraat in Mol. De boeken werden neergelegd, de curator is Eef Stessens.

De bv BE, Berendonk in Arendonk, was een detailhandel in computers. De onderneming werd gedagvaard. De curator zijn Van Gompel en Robeyns. Hassan Abdelbaky had een detailhandel in de Fraikinstraat in Herentals. Sofie Papen is de curator van dit faillissement, dat uitgesproken werd na dagvaarding. Ook de bv SIR5 is failliet na dagvaarding. Het gaat om een adviesbureau inzake bedrijfsbeheer dat gevestigd was in de Grensstraat in Poppel (Ravels). De curator is Marc Bruurs. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus