Willebroek nog tot zondag in het teken van liefde en licht

Een lichtprojectie op de bibliotheek van Willebroek.© rr

Willebroek -

Valentijn komt eraan en dat zullen de Willebroekenaars geweten hebben. Van donderdag tot zondag is er een romantische lichtjeswandeling in het centrum van de gemeente en ook de woensdagmarkt van 8 februari staat in het teken van de liefde.

Ward Bosmans

Op woensdag 8 februari kan je tussen 9 en 12u in de August Van Landeghemstraat jouw liefde op foto laten vastleggen. De dienst lokale economie van de gemeente verwelkomt iedereen om samen met hun geliefde, vrienden of familie een leuk aandenken te laten maken in de romantische Valentijn-photobooth. De foto’s worden meteen afgedrukt en kunnen mee naar huis worden genomen.

Een volledig nieuw evenement voor Willebroek is de lichtjeswandeling. Van 9 tot en met 12 februari is het centrum van de gemeente het decor voor een magische wandeling met lichtprojecties. Een wandellus van ongeveer twee kilometer lang, die vertrekt en eindigt aan het Administratief Centrum

De wandeling voert je langs straten, pleinen en unieke gebouwen in Willebroek. Je wandelt in het spoor van robot WILBO. Op de gebouwen ontplooit zich aan de hand van projecties het prachtig verlicht Valentijnsverhaal van de schattige robot. De afgelopen maand konden inwoners zelf een tekening van bepaalde gevels inkleuren. De winnende ontwerpen van de kleurwedstrijd worden tijdens de lichtjeswandeling een levensechte projectie. Onderweg zorgen verschillende lokale verenigingen voor extra animatie.

Deelnemen is gratis en je kan vrij vertrekken tussen 18.30 en 22.30u. De wandeling is ook toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. De organisatoren raden wel aan om een fluohesje te dragen.

www.willebroek.be/wilbo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus