Chefs van ‘Jong Keukengeweld’ maken zich op om jong culinair publiek te ontvangen

Chef Fran Mertens in Dunas in Knokke-Heist.© jve

Brugge/Knokke-Heist/Ieper/Middelkerke/Zedelgem/Torhout/Kortemark/Koksijde -

In maart 2023 is het eindelijk weer zover: Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor een nieuwe editie van ‘Jong Keukengeweld’. Het project bundelt jonge, getalenteerde topchefs onder de 35 jaar die de Vlaamse gastronomie hoog in het vaandel dragen en met plezier tot bij de jongeren brengen. Ook enkele chefs uit de regio Brugge-Westkust staan in het lijstje van deelnemers.

Celina Cazzetta

Jongeren tussen 18 en 30 jaar kunnen binnenkort aan een verlaagd tarief dineren bij de top van de Vlaamse gastronomie. Het concept is eenvoudig: jonge topchefs onder de 35 jaar koken voor jonge gasten tot en met 30 jaar. Voor een scherpe prijs kan je als jongere genieten van een driegangenmenu met aangepaste drank. Je kan het menu op voorhand op de website bekijken, al verkiezen sommige chefs een verrassingsmenu. Dankzij dit project krijgt ook een jong publiek de kans om te smullen van het Vlaams culinair genot.

Jong Keukengeweld vindt steeds plaats in de maanden maart en oktober. Reserveren voor maart kan vanaf maandag 13 februari om 8 uur. Alle info vind je op jongkeukengeweld.be

Bij deze chefs kan je goedkoop gastronomisch tafelen in onze regio:

- Tomas Puype & Dries Cracco - Franco Belge (Brugge)

- Hendrik Dequeker - Locàle by Kok au Vin (Brugge)

- Ruige Vermeire - L.E.S.S. Eatery (Brugge)

- Laurent Law - Amuzee (Zeebrugge)

- Desin Cannaert - Bar Bulot (Zedelgem)

- Pieter Puype - Barisdam (Kortemark/Werken)

- Jan Devos - Bassud (Torhout)

- Timon Michiels - Carcasse by Dierendonck (Koksijde)

- Fran Mertens - Dunas (Knokke-Heist)

- Michael Vanderhaeghe - Hostellerie St. Nicolas (Elverdinge/Ieper)

- Elien Verhulst - VLASS (Middelkerke)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus