Skiwi is de eerste afvaller van het nieuwe seizoen van ‘The masked singer’: ontdek hier wie er in het pak zat

© Nieuwsblad

Opgelet, spoilers! Het derde seizoen van ‘The masked singer’ is van start gegaan. In de eerste aflevering, is ‘Skiwi’ meteen afgevallen, terwijl hij toch wel zeer enthousiast op het podium stond. “Ik ben zeer teleurgesteld”, klinkt het uit zijn pak.

Arno Van Hout

Skiwi zong het nummer ‘Le freak’ van Chic. De speurders gokten eerder in de richting van internetfenomeen Average Rob, of op Jeroen Verdick. Publiek en speurders reageerden dan ook verbaasd wanneer Herman Verbruggen uit het pak van ‘Skiwi’ kwam gerold. Het was dus Marcske uit ‘FC de kampioenen’ die net het beste van zichzelf op het podium had gegeven.

© vtm

“The Masked Singer is één van de zeldzame programma’s waar families voor in de zetel gaan zitten en samen naar een programma kijken. Dus er is wel een parallel met De Kampioenen. Dat soort dingen check ik ook altijd met mijn kinderen. Als zij het tof vinden is dat voor mij een extra element in de beslissing om ‘ja’ te zeggen”, zegt Herman. “Mijn taak was: de verrassing van de avond zijn. Ik ben geen zanger, maar uiteindelijk doe je toch wel ongelofelijk je best. Dan dacht ik: het zou nu toch wel heel erg triest zijn als ik er als eerste uit zou liggen. Ik vind het oprecht heel spijtig, want ik vind het wel een leuk programma. Het is spannend en ik had die spanning iets langer willen vasthouden. Ik heb dit met veel plezier gedaan.”

“Ik ben echt heel teleurgesteld”, zegt hij. “Hoe komt het nu dat ik dat zo erg vind? Als je in een taverne pannenkoeken vraagt, dan krijg je twee of drie stuks. Waarom is dat? Die eerste pannenkoek fret je op van de honger en goesting, maar je vergeet ervan te genieten. Dat is die eerste show. Daarom is er nog een tweede en derde pannenkoek. Die kans heb je niet als je er de eerste keer uitvalt. Ik moet concluderen dat ik heel blij ben dat ik het heb mogen doen. Als niet-zanger dit avontuur mogen meemaken is fantastisch.”

“Ik keek zo uit naar de volgende afleveringen. Ik ging nog leren jodelen en het volgende nummer lag al vast. Het ligt ook aan de manier waarop ik aan zoiets mee doe. Ik zit er niet tot aan mijn knieën in, maar tot over mijn hoofd. Ik smijt me helemaal. Het voelt dus alsof ik er veel te vroeg uit ben. Ik ben wel dankbaar. Ik heb me enorm geamuseerd en mijn dochters vinden het heel cool dat ik heb meegedaan.”

© VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer