Zoersel gaat weer zot kermissen dit weekend

Ze beginnen er weer aan in Zoersel dit weekend!© kma

Zoersel -

Zoersel hijst zich dit weekend weer in dirndl en lederhosen tijdens Zoersel-kermis.

Vorige winter kon Zoersel-kermis slechts in light-versie doorgaan door de coronabeperking. Als troostdessert was er in juli toch nog een après-ski in een spiegeltent, maar het was vreemd om in de zomer mensen in dirndl en lederhosen met een volle bierpul voor een nepdecor van besneeuwde bergen te zien dansen.

Ditmaal is er weer een volwaardige winterversie van Zoersel-kermis, die vrijdag al start met een bingo in spiegeltent The Carrousel. De deuren openen om 19u.

Zaterdagnamiddag 4 februari is het kinderdisco met Dansbaar van 13.30u tot 17u. Zowel zaterdag- als zondagnamiddag kan je aan de spiegeltent ook inschrijven voor verschillende uitgestippelde wandelingen.

Sergio Quisquater komt zaterdagavond naar de spiegeltent.© Frank Abbeloos

Het ambiancefestival vanaf 21u zaterdagavond mag niemand minder dan feestbeest Sergio Quisquater verwelkomen. Je betaalt 10 euro aan de deur.

Zondagnamiddag zorgt de Prins Jr. Band voor sfeer. De après-ski zondagavond met Wolfgang Saufi wordt waarschijnlijk een echte klapper. De toegang is 5 euro, wie in lederhosen of dirndl durft komen, krijgt een gratis drankje.

En niet te vergeten: je kan dus ook gewoon naar de kermis komen, om eendjes te vissen of wat geld op te doen in het lunapark. kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus